Nu kan du fryse fedt væk – ligesom vorter

Alle har hørt om, at få frosset en vorte væk. Det kan være ganske smertefuldt, mener nogle, mens andre naturligvis henviser til den smerte de hidtil har haft med selve vorten, og derfor er en kort forbigående smerte til at leve med. Nu arbejder forskningen også med frysning af fedt, hvor du kan fryse fedt væk.

Det var lidt interessant, jeg faldt over BodyShape Esbjerg, for her i weekenden så jeg en dokumentar på Netflix, hvor man talte om det brune fedt – en fedttype, vi har i kroppen siden fødslen, og som ‘aktiveres’ når vores kropstemperatur ryger under en helt bestemt temperatur. Resultaterne var kun lig med de resultater du ville opnå ved en gåtur, og så tror jeg vist godt man vil være fri for kulden, hvis ikke den har et formål, ikke sandt?

Alle har hørt om fedtsugning, som er en mere invasiv omgang. Jeg tror de fleste vil være noget mere positive over for fedtfrysning, som foregår uden at invadere ens legeme. Det siges man skal lide for skønheden, men BodyShape Esbjerg har kunder fra hele landet, fordi deres kur virker. Når 9 ud af 10 får positive og varige resultater, så er det da værd at overveje.

Hvis du vil vide mere om fedtfrysning, så læs mere her.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.