Stort tillykke med de 16 til Patrick

Så oprandt dagen, hvor Patrick blev 16. Det er virkelig gået stærkt. For snart 18 år siden fik vi det første barn, datteren Natacha, og alt i alt er det blevet til tre dejlige børn. Næste måned drager Patrick til Firenze, ligesom hans storesøster gjorde sidste år, med skolen.

Det er ALTID godt at prøve nye ting, og en ferie uden forældre er sundt. Der er naturligvis pædagoger fra skolen, men mon ikke det er godt, at komme væk fra den hjemmevante pc, og iPad’en? Bare nyde det italienske vejr, og i det hele taget suge nye indtryk til sig…

Faste læsere vil huske, at jeg er glad for mottoet “at rejse er at leve” som Simon Spies også brugte ifm Spies Rejser. Det er ved at besøge andre lande, at vi får nye indtryk, og udvikler en større forståelse for vores omgivelser.

Det er altid nemmere, at have fødselsdag i enten april eller september end at have det i januar. Der er stadig mulighed for at nyde det gode vejr udendørs, og man kan nemmere sætte et telt op uden at skulle spise lagkage med luffer på. 🙂

Herfra skal der i hvert fald lyde et kæmpe tillykke med ønsket om en rigtig god dag. Vi ses jo snart.

God dag til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.