Stort tillykke med de 57 til Britt Malka

Billede af Britt MalkaFaste læsere vil huske Britt Malka som den velkendte forfatter bag hæfter om diverse IT-hæfter på Libris – ja faktisk helt tilbage til dengang det hed IDG. I dag skal der lyde et stort tillykke med de 57 til hende. Jeg er jo helt sikker på, at hendes kære mand, Cyril, nok skal lave et par delikatesser i dagens anledning – og mon ikke vejret er med dem nede i Israel?

Britts helt store passion er skrivning, og det kan du læse mere om ved at klikke på linket. Hun har også lavet en hel del videoer på Youtube om mange forskellige emner.

Mens vi i fordums dage havde Flammer-gruppen hvor vi godmodigt drillede hinanden verbalt, så ville man naturligvis have sagt tillykke med de 87, men dén gruppe har vi ikke mere, så vi nøjes med at forholde os pænt og høfligt til at ønske tillykke med dagen. 🙂

Rigtig god dag herfra, og god weekend til bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.