Korpset – sjovt at følge med

Det er næppe sjovt for aspiranterne i TV2-serien Korpset, men for os seere giver det et spændende indblik i en verden, hvor selv små fejl kan have fatale konsekvenser. Hvis man kigger på det franske korps, Fremmedlegionen, så siger de, at formålet med træningen er, at hver eneste dråbe sved kan spare en dråbe blod. Det tager de rent faktisk ganske alvorligt.

Forståeligt nok vil Jægerkorpset hverken af- eller bekræfte om elementerne vi får at se er en del af træningen, men vi kan med en vis sandsynlighed påregne, at da instruktørerne selv har erfaring fra specialstyrkerne, så ligger opgaverne tæt på den virkelighed, aspiranter møder undervejs…

Det er bestemt ikke for kyllinger, og man ser da også folk falde fra, fordi de mentalt ikke har det, der skulle til. Det er ingen skam, at måtte give op, men det er ret sikkert noget, man bagefter ville ærgre sig over, fordi man ikke får flere chancer. Ude betyder ude resten af livet.

Sådan er mange ting her i livet. Når først du er ude, så skal du videre. Det nytter ikke noget, at sidde fast i tankegangen ‘hvad-nu-hvis’… Videre!

Hvis du ser med i serien, hører jeg gerne hvad du tænker. Det er altid rart at høre fra læserne, og I skal ikke være bange: kommentarfeltet bider ikke.

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Comments

  1. Vi følger trofast med i korpset herhjemme. Jeg kan godt fascineres, af den vilje de skal have for at gennemføre. Selv om det ikke er Jægerkorpset de er aspiranter i, kan jeg da se sammenfald med det de rigtige aspiranter blev udsat for, da vi fulgte bl.a. Nicholai Molcke-Leth for år tilbage. Da man kunne følge jægeruddannelsen på tv.

    1. Tak for din kommentar. 🙂
      Det glæder mig, jeg ikke er den eneste, som nyder denne serie. Du har helt ret. Jeg havde faktisk glemt dén serie, så godt husket.
      Rigtig god weekend herfra.

  2. Jeg følger skam også med og nyder at se hvordan det i de fleste tilfælde lykkes instruktørerne, at flytte folks grænser og tro på egne evner. Tror alle deltagere kommer mentalt styrkede derfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.