4 kommentarer

 1. Tina Christiansen

  Vi følger trofast med i korpset herhjemme. Jeg kan godt fascineres, af den vilje de skal have for at gennemføre. Selv om det ikke er Jægerkorpset de er aspiranter i, kan jeg da se sammenfald med det de rigtige aspiranter blev udsat for, da vi fulgte bl.a. Nicholai Molcke-Leth for år tilbage. Da man kunne følge jægeruddannelsen på tv.

  • Tak for din kommentar. 🙂
   Det glæder mig, jeg ikke er den eneste, som nyder denne serie. Du har helt ret. Jeg havde faktisk glemt dén serie, så godt husket.
   Rigtig god weekend herfra.

 2. Niels Munkeboe

  Jeg følger skam også med og nyder at se hvordan det i de fleste tilfælde lykkes instruktørerne, at flytte folks grænser og tro på egne evner. Tror alle deltagere kommer mentalt styrkede derfra.

  • Tak for din kommentar 🙂
   Ingen tvivl om den sag. Det er hårdt, mens de er i det, men det giver stof til eftertanke bagefter.
   Rigtig god weekend herfra.

Lukket for kommentarer.