Skovmandsskjorten – hvorfor?

I en tid hvor man går retro på mange områder, så undrer jeg mig en smule over, at skovmandsskjorten er på retur. Godt nok i en ny, og mere moderne version, men jeg tænker bare: hvorfor?

Nu skal jeg ikke fornærme nogen, der synes det er en smart ting. Dem om det…

Men hvad er det dog, der tiltrækker folk ved dette mønster? På mange måder minder det om en dug, hvor man blot har skiftet farverne. Tern er en underlig størrelse på tøj, og det mest positive man kan sige om det, må være, at det i det mindste gør folk unikke.

Om det så er unik på den fede måde, kan man altid diskutere. Det vækker i hvert fald opsigt, når folk vælger dette mønster.

Jeg kan langt bedre lide retro når det gælder musik, hvor klassiske designs genoplives i radioer, og det har også sin charme, når folk vælger den gamle stil på vækkeure. De nye mobiltelefoner er ikke altid helt så smarte, når det gælder vækning. Hvis du vælger lydløs som profil, kan det være en udfordring at få telefonen til at ringe.

Og glemt er den variant, hvor man kunne slukke telefonen, og den selv tændte. Hvornår dét blev smart undrer mig virkelig – og det er da en funktion, som mange nok savner.

Jeg købte for lang tid siden en gammel Samsung-telefon (som ikke var smartphone), og den er helt genial, for den kan faktisk holde strøm i over en uge, selvom den vækker én hver morgen. Det er den slags retro, vi virkelig har brug for.

Hvad er dine tanker, kære læser, om ting, der er gået retro i nyere tid?

Rigtig god dag til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i blogning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.