Løvens hule – velkommen til virkeligheden

Mens vi venter på næste sæson af Løvens hule, så kan Velkommen til virkeligheden også anbefales.

Her får vi nemlig et indblik i, hvordan det går med projekterne efter kameraerne slukkede i Løvens hule. Flere af projekterne er allerede særdeles spændende, men der er dælme også nogle af projekterne, hvor man godt kan få den tanke, at man bare må erkende, når investeringen ikke kommer til at forrente sig, medmindre man går VIRKELIG effektivt til værks med at revidere både arbejdsmetoder og planer.

Investering vs sponsorat

En af de vigtigste ting man er nødt til at erkende, hvis man vil være en succesfuld investor er, at det ikke er et sponsorat. Man kan sagtens have en udviklingsfase, hvor tingene bliver bedre, men hvis man ender med at løbe om sig selv, kommer man ikke videre. Der SKAL noget momentum til, og her skal man turde slagte egne hellige køer.

Vi kender det alle. Man starter et projekt – og det uanset om det er en videokanal, en blog eller noget tredje, så kan det engang imellem være svært at give slip, fordi man har brugt en masse energi på en af tingene. Her skal man bare erkende, at det er en udsættelse af det uundgåelige. Du kommer til at ændre dine aktiviteter gennem årene fremover – det er kun et spørgsmål om du vil erkende hvordan ting skifter… 🙂

Altid nemt at se udefra

Det er altid nemt at se udefra. Så er man nemlig ikke følelsesmæssigt involveret. Når ting kommer ned i rene tal, trafik, omsætning m.v., så KAN man ikke undgå, at blive skarp i sine analyser. Det farlige består i, at man ikke tør samle de måltal, og tage konsekvensen af det.

Jeg har selv været forundret over, mange af de store bloggere – og her taler vi folk med sekscifrede følgertal er faldet helt af på den. Det er synd, for når først en blog mister sine følgere, så dør den stille ud. Jeg indrømmer gerne, jeg ikke altid selv er super-dygtig til at skrive nær så tit som jeg gjorde engang. Det har flere grunde. Dels at jeg bruger flere medier i dag, men sandelig også fordi jeg mener, det er vigtigt, man kun skriver, når man har noget vigtigt at sige.

Det gør så også, at juni til slut september er meget sparsomt dækket ind her på bloggen. Det var trafiktallene, som pegede på, at det er først her fra oktober, at folk begynder at bruge mere tid ved deres pc. Ingen grund til at skrive, mens der ikke er så mange der følger med, men nu begynder vi at nærme os et efterår, og så trækker mange lidt mere indendørs…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.