Stort tillykke til Sophie Løhde med de 34 i dag

Billede fra Wikipedia af landets minister for offentlig innovation, Sophie LøhdeDer skal herfra lyde et stort tillykke til landets minister for offentlig innovation, Sophie Løhde, med de 34 år i dag. Der er ingen tvivl om, at denne ministerpost er øretævernes holdeplads på flere måder. Der kan være store udfordringer fordi mange interesser skal varetages, og en del interessenter at holde styr på.

Derfor er det også på sin plads helt stilfærdigt at konstatere, at Sophie indeholder mange kvaliteter, som pressen ikke altid får dykket ned i.

Jeg havde den store fornøjelse at hente lydbogen med kapitlet om Sophie Løhde fra bogen Næste Generation, og der kom ganske mange interessante ting frem. Kapitlet kan hentes til 29,95 hos Saxo ved at klikke på titlen, og det kan jeg varmt anbefale dig, kære læser, at gøre, hvis du gerne vil vide mere om landets innovationsminister.

Hun er en særdeles dygtig kvinde, og med en baggrund i både virksomhedsøkonomi og kommunikation er der ingen tvivl om, at hun rent faktisk ved hvad hun taler om, når hun udtaler sig. Det er en kvalitet man mangler hos ganske mange af folketingets politikere, så det må bestemt hilses velkommen med både erfaring og empiri, som ikke alene baserer sig på cand.polit-studiet som vi ellers ser det.

Rigtig stort tillykke herfra med dagen. Håber du bliver fejret efter alle kunstens regler.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.