“Ikke for enhver pris” – Lars Løkke Rasmussens nye bog

Samtalebogen som udkommer i dag er skrevet af Kirsten Jacobsen, og den har allerede fået en del omtale i dagens nyhedsudsendelser på TV2 News. Jeg kan ikke bidrage med nyt i forhold til det skildrede, for jeg har endnu ikke fået hænderne i bogen “Befrielsens øjeblik“. Der er dog én ting, som straks springer i øjnene.

Statsministeren er glat som en ål. Selvom han for længst har udtalt, at han “ikke vil være statsminister for enhver pris“, så fremstår han ikke desto mindre som en person, der rent faktisk VIL gøre hvad som helst, inklusiv udfordre sine allernærmeste.

Når støvet har lagt sig efter dette valg, så vil én ting stå fast:

  • Enten har han vundet en sejr trods alle odds
  • Eller også vil han have brugt så mange barske tricks, som i hvert fald ikke står i de gængse politiske grønspættebøger, at hans nederlag ved dette valg vil starte en lavine i Venstre

Det er svært at spå om fremtiden, men jeg mener faktisk kun der er disse to muligheder efter partiet har været igennem denne valgkamp. Flere af Venstres egne ministre må føle sig grundigt til grin, for de har – i trofasthed over for formandens signaler hidtil – stået bag den nuværende V-LA-K-strategi, som nu fuldkommen desavoueres af deres egen formand.

Der er kun én chance for at komme tilbage efter sådan et snigløb, og det er hvis Lars Løkke Rasmussen genvinder magten imod alle odds.

Det er umuligt at finde andet rationale bag hans handlinger lige nu, og man undres lidt over, om der mon findes en ‘omvendt drejebog’, som Lars Løkke Rasmussen tror kan bringe ham sejrrigt ud på den anden side.

Hvad er dine tanker, kære læser?

Fortsat god dag til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.