Antal artikler på denne blog

Jeg talte forleden op hvor mange artikler der var udgivet på denne blog. Tallet er ganske imponerende, når man tænker på, at bloggen har eksisteret i nu snart 13 år – siden august 2006.

Til og med nytårsaften var der udgivet 1614 artikler på denne blog. I det år der var udgivet flest (2017) var der skrevet 195 indlæg, stærkt efterfulgt af det seneste år (2018), der landede på 188 indlæg. Der var kun to år hvor antallet lå under de 100 indlæg om året. I opstartsåret (2006), hvor bloggen først blev startet op i august, og så i 2015, hvor der var en databasefejl, der gjorde, at jeg slet ikke kunne komme i forbindelse med WordPress. I det år udkom der dog 45 indlæg mellem januar og maj…

Det var så mange tal. Hvad kan man bruge det til?

Hvis man selv går med tanker om at komme i gang med at blogge, så kan det altid være en god ide at følge med i hvad der sker på andre blogs – og derfor dette indlæg til at skubbe lidt til denne motivation og inspiration. 🙂

Rigtig god dag til alle bloggens læsere.

Dette indlæg blev udgivet i blogning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Antal artikler på denne blog

  1. Pingback: » Blog når du føler dig inspireret - Henrik Bluncks blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.