Jane Aamund – et ikon er gået bort

Jane Aamund er gået bort. Hun var, udover at være forfatter, også en stærk samfundsrevser og meningsdanner. Det vi i nutidens #SoMe-tidsalder kalder en ‘influencer‘. Når hun talte, så lyttede man – præcis som med sin lillebror, erhvervsmanden Asger Aamund.

Selvom døden altid er sørgelig for de efterladte, så må det samtidig siges, at det var godt hun fik fred i positive omgivelser, på hospice, omgivet af børn og børnebørn. Hun kæmpede en brav kamp mod kræften, og var aldrig negativ, men altid konstruktiv og opmuntrende i sin tilgang til verden omkring sig.

Jeg har fulgt med på sidelinjen, og læst mange af de interviews, der har været med hende i ugebladene. Det har aldrig været kedeligt, og hun var en særdeles klog kvinde, som turde sige sin mening. Hun vil blive savnet, og der skal herfra lyde de varmeste ønsker og tanker til de efterladte.

Æret være hendes minde.

God dag til alle bloggens læsere.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.