In memoriam Anita

Billede af Anita fra InstagramI dag er det et år siden, at en meget kær veninde sov ind i en alder af dengang kun 38. Jeg fandt først ud af, at hun var gået bort i juni i år, også selvom hele hendes familie vidste vi havde været rigtig gode venner gennem mange år. Jeg vil ikke dvæle ved alle detaljerne, men blot konstatere, at selvom jeg tog kontakt for at læse den tale præsten afholdt ved hendes bisættelse, så fik jeg aldrig svar på den henvendelse…

Der er nogle ting man ikke kan ændre, og jeg kan kun glæde mig over, at der var mange gode år, som gav en hel del gode minder. Vi har skændtes så taget næsten lettede en enkelt gang, men så absolut haft rigtig mange gode stunder. Hygget med musik af både Mariah Carey og Bryan Adams – og talt om alt mellem himmel og jord lige siden hun som helt ung gik på ungdomsskole i nordsjælland m.v. Fulgt Beverly Hills 90210 og en hulens masse andre sjove ting, som nu altså alt sammen er fortid efter hun ikke længere er her.

Mine tanker går naturligvis til hendes to drenge på denne dag, og uanset hvad jeg skriver, gør eller siger, kan intet omgøre det faktum, at hun ikke længere er iblandt os.

Savnet som bare pokker. Nogle venskaber er bare dybere end noget forhold til nogen andre, og derfor er dette næsten et af de værste indlæg at skulle skrive på sin blog, men samtidig synes jeg også det er vigtigt at dele ens inderste tanker på denne online dagbog, som en blog jo også er.

Æret være hendes minde!

Leave a Response