3 kommentarer

 1. Kristian

  Først og fremmest vil jeg knytte en kommentar til dit indlæg her: hvis det var du var så god en ven og tæt på Anita som du beskriver her, så undre det mig at du så ikke ved at Anita har 3 drenge og ikke kun 2. Nick, Jonas og Mathias. Men det kan jo så godt være dine tanker kun går til to af dem som du skriver.
  Nå men ud over det er talen som præsten holdte nu ikke hemmelig eller noget, men det kan jo være at man skal tænke på når man henvender sig til de tætteste omkring Anita vedrørende dette at det ikke lige har været en proitet eller lyst at svare, da man måske stadig er i sorg.
  Men du er velkommen til at kontakte mig for din efterspørgsel. Min mail er efterladt.

  Mvh Kristian

  • Hej Kristian
   Først og fremmest tak for din kommentar.
   Jeg må korrigere én ting straks. Hun havde ikke nævnt Mathias, så der var ingen negative intentioner herfra. Jeg er glad for dit tilbud – vi tager resten offline. Du har en mail om lidt.
   Mvh
   Henrik

Lukket for kommentarer.