In memoriam Anita

Billede af Anita fra InstagramI dag er det et år siden, at en meget kær veninde sov ind i en alder af dengang kun 38. Jeg fandt først ud af, at hun var gået bort i juni i år, også selvom hele hendes familie vidste vi havde været rigtig gode venner gennem mange år. Jeg vil ikke dvæle ved alle detaljerne, men blot konstatere, at selvom jeg tog kontakt for at læse den tale præsten afholdt ved hendes bisættelse, så fik jeg aldrig svar på den henvendelse…

Der er nogle ting man ikke kan ændre, og jeg kan kun glæde mig over, at der var mange gode år, som gav en hel del gode minder. Vi har skændtes så taget næsten lettede en enkelt gang, men så absolut haft rigtig mange gode stunder. Hygget med musik af både Mariah Carey og Bryan Adams – og talt om alt mellem himmel og jord lige siden hun som helt ung gik på ungdomsskole i nordsjælland m.v. Fulgt Beverly Hills 90210 og en hulens masse andre sjove ting, som nu altså alt sammen er fortid efter hun ikke længere er her.

Mine tanker går naturligvis til hendes to drenge på denne dag, og uanset hvad jeg skriver, gør eller siger, kan intet omgøre det faktum, at hun ikke længere er iblandt os. [Opdatering 29/10-2018: som Kristian skriver nedenfor, så var der tre drenge…]

Savnet som bare pokker. Nogle venskaber er bare dybere end noget forhold til nogen andre, og derfor er dette næsten et af de værste indlæg at skulle skrive på sin blog, men samtidig synes jeg også det er vigtigt at dele ens inderste tanker på denne online dagbog, som en blog jo også er.

Æret være hendes minde!

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Comments

 1. Først og fremmest vil jeg knytte en kommentar til dit indlæg her: hvis det var du var så god en ven og tæt på Anita som du beskriver her, så undre det mig at du så ikke ved at Anita har 3 drenge og ikke kun 2. Nick, Jonas og Mathias. Men det kan jo så godt være dine tanker kun går til to af dem som du skriver.
  Nå men ud over det er talen som præsten holdte nu ikke hemmelig eller noget, men det kan jo være at man skal tænke på når man henvender sig til de tætteste omkring Anita vedrørende dette at det ikke lige har været en proitet eller lyst at svare, da man måske stadig er i sorg.
  Men du er velkommen til at kontakte mig for din efterspørgsel. Min mail er efterladt.

  Mvh Kristian

  1. Hej Kristian
   Først og fremmest tak for din kommentar.
   Jeg må korrigere én ting straks. Hun havde ikke nævnt Mathias, så der var ingen negative intentioner herfra. Jeg er glad for dit tilbud – vi tager resten offline. Du har en mail om lidt.
   Mvh
   Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.