Paul Allen – medstifter af Microsoft – er død

Paul Allen, medstifter af Microsoft, er gået bort
Billedkilde: Wikipedia

Et af de grundvilkår, der følger med det, at vi alle bliver ældre, er, at folk begynder at gå bort. Det vil faste læsere af denne blog huske, at jeg har nævnt før. Her til morgen hørte jeg nyheden om, at Paul Allen, medstifter af Microsoft sammen med Bill Gates, er død af lymfekræft i en alder af 65.

Microsoft er en stor del af alle computerejeres hverdag. De står, som bekendt, bag Windows-styresystemet, ligesom man i pionerdagene kunne hygge sig bravt med det nu hedengangne DOS helt tilbage fra pc’ens spæde start.

Det er interessant, at både Bill Gates og nu afdøde Paul Allen har valgt at donere deres formuer til velgørenhed. De har vist en interessant ånd indenfor business-verdenen, for det er meget få, der er SÅ fokuserede på, at gøre godt for andre. I går så jeg en udsendelse om handlede kvinder fra Afrika, som kom til lande i mellemøsten for at tjene penge som hushjælp, hvoraf flere blev mishandlet. Det var alt fra ‘almindelig’ vold til voldtægt – og selv de ledere, som kendte til de usle forhold nede i Kenya, fornyede aftaler om at kunne sende flere afsted…

Midt i den slags kynisme, kan jeg godt ønske, at jeg selv havde stået i samme situation som Allen og Gates, for det burde stoppes. Desværre er der mange, der ikke ser eller hører om dette, og derfor får dette vanvid lov til at fortsætte.

Filantroper viser, med andre ord, de blinde vinkler hos politikerne – og det er ofte den glemte historie, fordi vi midt i hverdagen har fokus på så mange andre sager.

Herfra skal i hvert fald lyde et RIP med de varmeste tanker til de efterladte, herunder hans søster Jody.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere.

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.