Hvis du har brug for en SEO-ekspert

Efter jeg nu kun meget sporadisk opdaterer SEO for begyndere, så har jeg lejlighedsvis hørt folk tale om behovet for søgemaskineoptimering. Det er en jungle med en hel del folk som kalder sig eksperter, men som ikke altid helt lever op til at være eksperter udi SEO med alle de mange områder, man rent faktisk skal kende for at kunne kalde sig SEO-ekspert.

Jeg vil godt anbefale dig, at kigge nærmere på SEO-ekspert Henrik Bondtofte, hvis du gerne vil have taget godt hånd om dine opgaver inden for søgemaskineoptimering. Henrik Bondtofte har arbejdet med online markedsføring siden 2005 i flere ledende roller, så med over 13 år på cv’et, så kommer du i trygge rammer når du vælger ham som din SEO-ekspert.

Han har talrige certificeringer i bagagen, og tilknyttet som underviser hos IBC i Kolding i Internet Business, og hans hjemmeside taler for sig selv. Det er kvalitetsindhold, der består syretesten, når man kigger på hans måde at skrive på.

Fortsat god dag til alle bloggens læsere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i anbefalet-REKLAME og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.