Golf – en sport for alle aldre

Jeg skal gerne erkende, at jeg som ung synes golf kun var for folk, der ikke kunne jagte en bold på anden måde. 🙂 Med tiden er jeg blevet opmærksom på, at golf rent faktisk er en sport, som også kan være til gavn for dem, der evt. har fysiske eller aldersbetonede begrænsninger.

Man får god motion, og derfor var det interessant at støde på Mizuno golf. Mizuno leverer alt det du har brug for til at dyrke denne sport – endda til fornuftige priser. Du kan se udvalget her.

Golf har den fordel, at sporten både kan dyrkes selvstændigt, men også socialt. Du kan endda vælge baner ud fra om I vil gå 9 eller 18 huller, og ganske mange hygger sig bravt med en god frokost efter at have hygget sig sammen.

Hvor man i fodbold fokuserer på det at score mål, så kan golfen give spændende samtaler om, hvordan man klarede ‘det lange hul’ eller ‘vejen i modvind’, så det er en langt dybere sport end man først ser, når man fx ser golf på tv.

Fortsat god dag til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.