Stort tillykke til min nevø, Lasse, med de 20 år i dag

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal der lyde et kæmpe tillykke med de 20 år i dag. Så er det tyve år siden din bedstemor serverede en stor whisky, da jeg afleverede en af dine søstre hos dem, da hun godt kunne se, at der var en vis nervøsitet forbundet med din fødsel.

Sygeplejersken, der bare annonceede, at nu blev det kejsersnit, fordi der var dårlig hjertelyd skulle have været skudt ved daggry dengang. Ikke just en særlig rar besked for hverken din far eller jeg, da vi sad og ventede på Roskilde Sygehus ude i venterummet…

Men hvorom alting er, så gik det jo godt – og hurra for det. Nu er den lille stille knægt blevet til en playboy på de tyve! Time FLIES. 🙂

Herfra skal der i hvert fald lyde et varmt ønske om, at du får en rigtig god dag. Du er formentlig ude og vugge på verdenshavet når dette skrives, og så må der jo bages en lille kage til de par hundrede mand, som fejrer dig… Stort tillykke.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.