Så udkom WordPress 5.0

Det har været en lang og rigtig sjov proces. Der er sket så ufattelig meget siden jeg begyndte at bruge den gratis blog-software, og jeg er helt sikker på, at du også vil synes det er lidt specielt at tjekke udviklingen, som du kan se ved at surfe lidt rundt på WordPress’ hjemmeside.

Nu er det sågar også selve editoren, som har fået et facelift. Det skal man lige vænne sig til, men efter ganske få minutter, så er jeg helt overbevist om, at det bliver rigtig godt.

Det fungerer – og det er jo det, det hele handler om. At få lettere adgang til funktioner, som er tidssvarende, at sikkerheden er i top, og at der altid ligger et meget stort testarbejde forud for, at der sker en frigivelse af de nye versioner.

Der er fokus på dig som blogger, og så kan man da ikke forlænge mere, vel?

Tjek det ud ved selv at opgradere din WordPress-installation. Du bliver glædeligt overrasket, er jeg helt sikker på.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.