To måneder til juleaften

Her lidt over en måned før årets julekalender starter, så vil jeg smide en artikel her på den private blog for at fortælle lidt om det format, som kommer ovre på Julekalenderen for alle.

Jeg har nemlig ændret lidt på det sædvanlige format læserne vil have oplevet i tidligere julekalendere. Der er ingen grund til at gentage sig selv, og derfor er ideen i år, at jeg kun i weekenderne vil fokusere på det julede, og så ellers i hverdagene først fortælle om de podcasts, der har inspireret i år, og dernæst de bloggere, som fortjener en stor tommel-op.

Hvorfor denne ændring?

Simpelthen fordi der ikke er nogen grund til at gentage sig selv hvert år. Det er rart med fornyelse, og jeg tror, at jeg kan inspirere mange flere ved at afprøve nye formater fra år til år i stedet for bare at køre ‘same procedure as last year, James‘, som vi kender det fra 90 års fødselsdagen vi alle ser nytårsaften.

Det bedste af det hele er også, at alle de gamle låger fra tidligere år forbliver tilgængelige, så alle kan bruge søgefeltet på julekalenderen til at finde opskriften på leverpostej eller finde artiklen om ris á l’amande 🙂

Jeg er meget spændt på, at se, hvordan dette format vil blive modtaget, og anbefaler naturligvis også, at du – kære læser – følger med derovre, og endnu bedre, at du giver din mening til kende. Jeg vil altid gerne høre hvad I tænker, og jeg formoder, at I også gerne vil give jeres besyv med.

Hvis det er første gang du skriver en kommentar, skal den lige forbi moderation. Dette er gjort for at undgå spam, men fremadrettet kan du naturligvis se din kommentar på bloggen straks efter den er skrevet.

Rigtig god dag til alle herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.