Børnelokkerne på TV3

Jeg er virkelig glad for, at Henrik Qvortrup og hans team gør en indsats over for de pædofile, som jagter børn via nettet. Programmet Børnelokkerne på TV3 er ingen fornøjelse at se for os forældre, for man kan ikke undgå, at komme til at tænke på, at nogle af de svin kunne være nogen, der også jagtede ens børn. Simpelthen noget forbandet svineri!

Det KAN bare IKKE siges på nogen pæn måde. Jeg havde ikke set det første afsnit. Det måtte jeg se onsdag, for jeg kunne bare ikke rumme mere efter at have set andet afsnit.

Det er nemlig YDERST kvalmende at en familiefar, som selv havde børn i alderen 12 og 14, kunne finde på at lave det han troede skulle blive en fræk aftale med en 13-årig. I interviewet med Mr. Q indrømmer manden, at det var hans egen datter, der var 14. Så han går og fantaserer om sex med et barn der er yngre end hans eget barn.

Fy for pokker!

Jeg tør slet ikke tænke på hvor meget smerte den slags mennesker vil komme ud for, hvis de nogensinde forsøgte sig med ens børn. Alene tanken om de ar den slags mennesker efterlader i et barns sind er forfærdelig – og så gør de det, fordi de ikke lige kan styre sig.

Ovenikøbet husker jeg det som at det var samme mand, der allerede HAVDE afsonet en betinget straf med samfundstjeneste, fordi han dengang havde udsøgt sig en 11-årig. Det ENESTE lyspunkt i den sag var, at hans egne børn var i plejefamilie. Hans samvær var naturligvis påvirket af den betingede dom.

Og her kommer vi til det essentielle: ingen kan være i tvivl om, at vi lever i et civiliseret samfund. Når folk har udstået deres straf, så er de ‘frie’ i samfundsmæssig forstand. Men når den slags mennesker så bagefter GENTAGER adfærden!!! Jeg savner ganske enkelt ord for den slags, for det er noget af det laveste man kan finde på…

Det bliver interessant at følge resten af serien, for Mr. Q kan da – trods alt – få politikerne i tale, så når der er fokus fra pressen på området er der håb om forandring. Det er bare et væsentligt område, hvor fokus IKKE må forsvinde når serien ikke sendes. Der MÅ og SKAL ske noget her, for det går ud over landets råstof. Vores børn er vores fremtid, og de fortjener at vokse op i trygge rammer. Det var ikke dem, der bestemte sig for at lande her på planeten, vel? 🙂

Vi MÅ og SKAL sikre os at der sker noget – det er IKKE nok, at vi taler om det!

Hvad er dine tanker om programserien hvis du også følger med på TV3?

God weekend til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.