En måned før EP-valget

Jeg har skrevet det før på Twitter. Jeg gætter på, at statsministeren udskriver valget helt konkret på arbejdernes kampdag, den 1. maj, for at stjæle den gule Breaking-bjælke på arbejdernes festdag. Her en måned før EP-valget giver det rigtig god mening, at Lars Løkke Rasmussen tager fusen på borgermusikken ved at udskrive folketingsvalget til afholdelse på samme dag…

Alle tror statsministeren har ventet på grund af de dårlige meningsmålinger. Det er slet ikke tilfældet. Sundhedsreformen blev ikke den succes, Venstre i første omgang havde håbet på, og nu afventer man, hvorledes det går med en ‘renovering’ af tilbagetrækningsreformen, mere konkret de nedslidtes mulighed for lettere at kunne trække sig tilbage. Det får man et fingerpeg på inden onsdag, og så trækker man splitten, og undgår derved, at et folketingsvalg skulle holdes i juni, hvor folk begynder at tænke i sommerferier…

Der kan ske så ganske meget i dansk politik nu om stunder, men ét er sikkert: Lars giver ikke op før et nederlag er på plads, og enhver der undervurderer hans kampiver ud fra en meningsmåling har ikke lært ret meget af de bøger, der allerede er skrevet om Lars Løkke Rasmussen. 🙂

God weekend til alle læserne.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.