Gaven til manden der har alt

Er der en ting enhver mand mangler, så er det et ekstra hdmi kabel, især når et gammelt kabel er slidt, eller hvis der købes en ny enhed, som f.eks. en BluRay- eller DVD-afspiller.

Jeg har prøvet det, da jeg engang købte en BluRay-afspiller. Der stod på emballagen at der medfulgte et hdmi kabel, men hvad var det lige, der manglede? Naturligvis lige præcis det ene kabel, der skal bruges for at forbinde afspilleren til tv’et…

Når det sker i en weekend så ved vi alle, at nogle elektronikforhandlere lukker tidligere end på hverdage, og hvis du har købt via postordre, så kan transporttiden blive en alvorlig forhindring når kablet skal eftersendes. Så kan det godt betale sig, at have et ekstra kabel på lager.

Når det først er købt, ved du, at du kan løse enhver opgave uanset om det er nykøb eller hunden, der æder dit gamle kabel en dag den er alene hjemme.

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere.


About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.