Man bliver en endnu gladere kunde hos Tryg

Man bliver en endnu gladere kunde hos Tryg, når man ser de reklamer Trygfonden sender på TV. Senest med krammebamser til de voksne som tak for, at børnene selv fik en sådan, da de blev indlagt. Enhver forælder kan sætte sig ind i hvor vigtigt det er, at børnene har det godt, når de ind imellem må ind på noget så kedeligt som et hospital. Uanset hvor meget godt personalet vil for børnene, så ER den slags altid en udfordring. 🙂

Det er her reklamerne er så rørende, og hvis ikke du har set reklamen, så har jeg gengivet den her fra Youtube:

Jeg har tidligere anskaffet hjertet der skulle sige piv for netop at vise de tre børn hvor meget tryk, der rent faktisk skal bruges under førstehjælp. Den slags forberedelser er vigtige, for hvis uheldet en dag skulle ske, så ville man aldrig tilgive sig selv, hvis ikke man havde taget snakken, og vist hvordan disse ting fungerer.

Alt sammen noget, vi kan takke Tryg og de andre kunder for – og derfor også klappe os selv på skulderen over, når vi selv er kunder hos Tryg… 🙂

Det er et kedeligt emne med de kære forsikringer. Det er en af de ting vi betaler, og håber vi aldrig får brug for. Når vi så alligevel kan opleve, at de rent faktisk er konkurrencedygtige på prisen, og samtidig bidrager positivt til samfundet, så tør jeg godt erklære mig som en tilfreds kunde af Tryg. Vi gør en forskel – for hinanden.

Fortsat god aften herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.