TRE – Trauma Release Exercise

Før jeg tog afsted i lørdag morgen, nåede jeg at se det meste af første halvdel af Go’ Morgen DanmarkTV2, hvor Puk Elgård interviewede en kvinde, der fortalte om TRE, som står for Trauma Release Exercise. Det var yderst spændende, og jeg lavede lidt research via Youtube, da jeg var hjemme igen…

Trauma Release Exercise er nogle øvelser, hvor man kan frigøre spændinger i kroppen. Du kan selv tjekke Youtube, hvis ikke du så Go’ Morgen Danmark lørdag morgen. 🙂

Spænding og afspænding er ting, man kan gøre uden at skulle bruge medicin – og uden bivirkninger er det i hvert fald ufarligt at tjekke ud. Jeg fandt i hvert fald emnet spændende, for vi kender alle det at få krampe i benet og andre former for uro, som vi gerne vil have løsnet op for.

Du har i hvert fald en mulighed for, at tjekke ud om det virker på dig. En australsk kvinde fortalte, at enkelte kan være meget afvisende over for det at overgive kontrollen til kroppen. Man kan mene, at det er unaturligt, hvis kroppen ryster, men det er fuldkommen normalt, og rent faktisk en kanal hjernen og rygraden kan bruge til at frigive spændinger, og det fandt jeg især interessant, fordi der ikke er det store hokus-pokus i at prøve om du også kan bruge det.

Alle bloggens læsere ønskes en rigtig god uge herfra.

Dette indlæg blev udgivet i blogning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.