Blomsterne og græsset skal ikke have drikkevand under en tørke på 50+ dage!

Det er fuldkommen vanvittigt, når man ser folk, der vander deres blomster eller græsplæne i en tid, hvor vi for længst har oplevet tørke i over 50 dage. Græsset og blomsterne skal nok komme igen, og selv hvis ikke de gjorde, så bruger man IKKE drikkevand på den slags, hvis man har bare en smule solidaritet med sine medmennesker.

Det er fair nok, at nogle har samlet regnvand. Det kan man gøre på mange måder. Det må man naturligvis bruge HELT som man lyster – også gerne til at vande sin have. Naturligvis.

Min anke – og frustration i dette indlæg – handler om, at voksne mennesker ikke tænker sig om, bare fordi deres græs bliver gult eller blomsterne hænger lidt med næbbet.

Vi må – og SKAL – tænke anderledes hvis vi vil nå fælles mål for planeten. Indrømmet har vi ikke set en sommer som den vi har haft i år, siden midten af 1800-tallet. Det udfordrer naturligvis hvilke ting vi kan tage for givet. En af disse faktorer ER desværre også mængderne af rent drikkevand – og det skal ikke bruges til at vande planter med!

Det er drønirriterende, at man kan høre, at politiet er udfordrede i forhold til folk, som ikke tager afbrændingsforbud alvorligt – og på samme måde altså med den prestige som en flot have kan repræsentere. Det er ganske enkelt ikke i orden, når nogen sætter sig selv over den fælles overlevelse ved at insistere på nogen af delene.

Hvad har du oplevet denne sommer?

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.