Man kan ikke gøre alle glade…

Man kan ikke gøre alle glade. Uanset hvor meget man anstrenger sig for at dele sol og vand lige, vil der ALTID være nogen, der mener, man kunne gøre noget andet. Det sjove er, at kritikere altid insisterer på, at DE har ret. Også dér vil du ikke kunne ændre deres mening, for DE har nøglen til balancen her i livet…

Jeg har bemærket tendensen i mange forskellige sammenhænge, og har undret mig hver gang, for til tider virker det som om den slags kritikere ligefrem SØGER efter en vinkel de kan bruge til at kritisere. 🙂

Hvad kan man gøre ved den slags mennesker?

Det korte svar er intet. Simpelthen ingenting. 🙂

Når man søger efter hullerne i osten uanset hvilken ost, man møder, så kan du ikke gøre noget rigtigt, medmindre du kopierer deres variation af livssyn på alting. Det ville ende ganske kedeligt, hvis alle tænkte, mente og troede det samme her i samfundet.

Der skal være plads til alle, og med den erkendelse er der også kun, at konstatere, at vi alle gør tingene forskelligt i livet. 🙂

Det er først når vi holder op med at fodre pleaser-genet, og i stedet koncentrerer os om, at leve livet autentisk, at vi når videre. Vi kan ikke gøre alle glade. Nogle vil blive fornærmede over småting. For dem vil det ikke være småting, og vi må bare erkende, at sådan vil livet være.

Fortsat god sommer. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.