Tøjvalg HAR en betydning!

Når jeg læser nyheden om Melania Trumps besøg ved grænsen mellem USA og Mexico på TV2, kan jeg ikke helt lade være med at undre mig voldsomt. På den ene side har førstedamen vist fantastisk mod ved at tage afstand fra sin mands syn på adskillelse af forældre og børn – som var prisværdigt. På den anden side har valget af en jakke med påskriften ‘Jeg er ligeglad med det, hvad med dig?’ noget der vækker undren, og dette især fordi det bagefter påstås, at det handler om forholdet til medierne…

Jeg har ikke skjult, at jeg synes det er prisværdigt, at Melania Trump flere gange har sagt endog meget kloge ting. Jeg ville finde det meget underligt, hvis hun ikke bekymrede sig, for hun er mor med stor M. Hun tog hensyn til sin søn da Donald Trump blev præsident, og blev i New York indtil skoleåret var færdigt.

Mit helt store problem med at skelne skidt fra kanel i denne sag er imidlertid, at som tidligere model vil Melania være endog meget bevidst om, hvor stor betydning valget af tøj rent faktisk har.

Ligesom man ikke møder op i hvidt til en begravelse eller en smoking i en kirke, men derimod skifter efter kirken, hvis man er til bryllup, så er der INGEN troværdighed i at tage en jakke på der siger, at det hele rager én en papand, hvis man har den mindste sans for almindelig sund fornuft.

Nogle gange kan man godt mistænke hele Trump-familien for, at de provokerer for at få situationer de bagefter kan spinne til egen fordel – i hvert fald i deres sympatisørers øjne.

Jeg har længe undret mig, netop fordi Melania kom med mange kloge bemærkninger i flere sammenhænge gennem årene, over hvordan hun kunne holde præsidenten ud med de ting, han kan finde på at sige. Nu er den undren ved at fordufte, for det hele er bare et skuespil for at spille på flere fronter. Den ene spiller de hårde toner, den anden de bløde toner, hvorefter datteren henter de unge stemmer…

Det er et rigtig GRIMT skuespil for folket, og næste præsidentvalg bliver rigtig ubehagelig fordi man i forvejen skal følge grundigt med for at kunne skelne skidt fra kanel i hvad der kommer ud, både på de sociale medier samt i tv.

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.