Hvilken gave giver man til manden der har alt?

Du kender det sikkert godt. Man har en nært forestående fødselsdag, eller senest fars dag. Så spørger man: “Hvad ønsker du dig?” Alt for ofte sker der det, at mænd svarer: “Jeg har skam alt, så jeg ønsker mig ikke noget.” Nogle gifte mænd garnerer det sågar med et kærligt blik hen mod hustruen, mens de afslutter svaret: “Jeg har jo min sveske…” Tak for kaffe, siger jeg bare. Så blev man ikke spor klogere. 🙂

Så kunne man jo vælge at købe en DAB radio, men der er faktisk også en ting, jeg ikke har tænkt på før, og det var et vildtkamera.

Hvad skal man med et vildtkamera, tænker du sikkert…

Det er jo ikke kun til folk, der bor langt ude på landet hvor dådyrene kigger i haven. Det kunne jo lige så godt være solsorte, der besøger din altankasse eller noget helt tredje.

Vi kender alle den situation, hvor vi ikke lige har mobilen ved hånden, eller hvor dyret vi har spottet måske misforstår vores bevægelser, når vi griber efter et kamera. Så går vi glip af et rigtig godt foto. Det var aldrig sket, hvis du havde et vildtkamera.

Da jeg læste om dette kamera, fascinerede det mig især, at det også er godt til at tage fotos når der er mørkt. Det gør jo, at vi kan bruge teknologien til vores fordel, og det er jeg ret stor fan af. Prisen er også interessant, for du kan få dem helt ned til en plovmand.

Det er da lidt sjovere, når du kan give en gave som glæder dine venner eller familie, og som kan blive ved med at give glæde og inspiration i flere år – og endda helt uden at modtageren af gaven behøver gøre andet end sætte kameraet et godt sted, og så vente på, at de sjove fotos dukker op.

Fortsat god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i anbefalet-reklame og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.