Rigtig godt folkemøde herfra

Til dem der skal med til Folkemødet skal der lyde de varmeste ønsker om det kommer til at gå rigtig godt. Du kan se et program for dette årligt tilbagevendende event, der officielt åbner i morgen torsdag her: https://program.folkemoedet.dk/

Det er altid positivt, når folk fejrer demokratiet ved at mødes til debatter og viden hele vejen fra lægmænd op til politikere og rådgivere, og der er ingen tvivl om, at folkemødet har sin berettigelse fordi man har muligheden for at se den ufiltrerede version af hvad politikerne mener…

Der er heller ingen tvivl om, at der er tale om noget, som kan give Bornholm en stor omsætning, når så mange mennesker gæster øen. Det er lidt af et kulinarisk højdepunkt også, og du kan herfra se hvad denne festival byder på inden for mad og drikke: https://folkemoedet.dk/mad-drikke/

Rigtig god fornøjelse – og god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.