Rigtig godt folkemøde herfra

Til dem der skal med til Folkemødet skal der lyde de varmeste ønsker om det kommer til at gå rigtig godt. Du kan se et program for dette årligt tilbagevendende event, der officielt åbner i morgen torsdag her: https://program.folkemoedet.dk/

Det er altid positivt, når folk fejrer demokratiet ved at mødes til debatter og viden hele vejen fra lægmænd op til politikere og rådgivere, og der er ingen tvivl om, at folkemødet har sin berettigelse fordi man har muligheden for at se den ufiltrerede version af hvad politikerne mener…

Der er heller ingen tvivl om, at der er tale om noget, som kan give Bornholm en stor omsætning, når så mange mennesker gæster øen. Det er lidt af et kulinarisk højdepunkt også, og du kan herfra se hvad denne festival byder på inden for mad og drikke: https://folkemoedet.dk/mad-drikke/

Rigtig god fornøjelse – og god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i blogning og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.