Brug for sorte sokker og strømper til ferien?

sorte sokkerDet er ved at være tid til planlægning af sommerferien, og i en travl hverdag er det rart at vide, at der er flere kilder til online handel. Det gælder alt fra elektronik til kaffekapsler, fra tøj til sorte sokker. Strømper og sokker er ikke bare strømper og sokker. Der kan være stor forskel i kvaliteten, som jeg er helt sikker på, alle ved.

Det kan nogle gange være et lotteri, når man har smidt sokker i vaskemaskinen. Det var derfor jeg besøgte webstedet www.kvalitetssokker.dk/sorte-sokker, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Fri fragt allerede ved 20 par var første ting, der fangede min opmærksomhed.

Da jeg så pakkede varen ud kunne jeg straks mærke, at det her var rigtig gode sorte sokker.

Som barn gik jeg meget i tennis-strømper – de hvide. Da jeg senere i livet fandt ud af, at kvinder helst kun så disse ét sted, nemlig på tennisbanen, så har min jagt derefter kun gået efter de mørkere af slagsen, normalt enten blå, grå eller sorte sokker. De kan bruges i alle forbindelser, og selvom man traditionelt vælger at gå uden sokker i sandaler, så vil jeg skynde mig at bringe et godt råd videre her op til planlægningen af sommerferien.

Hvis man køber nye sandaler op til sin ferie, så kan det varmt anbefales at bruge sokker eller strømper i sandalerne hvis man oplever, at de nye sandaler strammer, så man ellers får vabler og anden irritation mens de bruges. Det ER bare ikke sjovt, at være flere tusinde kilometer hjemmefra uden et par sorte sokker på en dag hvor butikkerne enten har lukket, eller man skal bevæge sig med ubehag hen for at købe dem på feriedestinationen.

Kvaliteten holder stadig, og derfor tør jeg godt give tippet videre, hvis du også gerne vil finde en kilde til at finde ordentlige kvalitetsstrømper.

Fortsat god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Comments

    1. Tak for din kommentar og rosen, Jacob.
      Det glæder mig du synes om artiklen. Jeg forsøger at skrive om mange forskellige emner, så det er altid værdsat når jeg skriver noget, folk kan lide.
      Fortsat god aften herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.