Spændende julepynt fra Nordhjem

Som faste læsere vil huske, så er jeg stor fan af NybyggerneTV2, fordi vi som seere får nye ideer til hjemmet. I denne sæson er det tid til at kigge på julekugler, juletræskugler og billige julekugler.

Jeg blev inspireret af en spændende kanal til julekugler, og du kan se udvalget her.

Det bedste ved udvalget hos Nordhjem er, at du kan finde inspiration til indretning hele året, men hvorfor ikke starte med julehyggen, når muligheden byder sig?

Der er mange grunde til, vi kan mangle julekugler. Den mest åbenbare er, når vi etablerer os for første gang – altså flytter hjemmefra. En anden grund kan være efter en skilsmisse. For min egen del gjorde jeg det, at jeg hvert år købte et nyt stykke julepynt siden jeg gik fra børnenes mor. Det gav ro til at overveje hver eneste ting, omend jeg indrømmer, at hvis jeg boede i en lidt større lejlighed, så var jeg nok gået mere drastisk til værks – og her ville Nordhjems juleudvalg så afgjort komme i spil. Det er varer med smukt design og i en god kvalitet, derfor denne reklame og anbefaling af deres produkter.

Dette indlæg blev udgivet i anbefalet-REKLAME og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.