Få salg, lagerstyring, bogholderi og finans integreret i et system

Hvis du har set tv-serien Kitchen Nightmares med Gordon Ramsay, så har du garanteret hørt om et POS system, som er et kassesystem, som Gordon bruger på sine restauranter. Det bruges som kassesystem, der kan håndtere en hel del funktioner, herunder styring af ordrer, som automatisk henføres til det pågældende bord, samtidig med, at køkkenet får besked.

Jeg har længe været nysgerrig efter et dansk POS system, og derfor var det en fornøjelse, da jeg fik opgaven med at skrive lidt om det her på bloggen. Det viser sig nemlig, at Navipartner.dk kan levere disse systemer til både detailhandelen, webshops og billetløsninger til underholdningsparker. Det rene guf, når man kan integrere salg med sit bogholderi, sin lagerstyring og finans i ét system.

Du slipper ikke for kasseoptællingen, for det ligger i bogføringsloven, at du skal holde øje med en mulig kassedifference, men det mindsker den administrative udfordring i en tid, hvor de fleste alligevel betaler med kort. 🙂

Når man kigger under Navipartners referencer, så opdager man, at det allerede bliver brugt meget bredt her i landet. Det lover for kvaliteten af deres løsninger, og derfor tænkte jeg, at det måske også kunne have din interesse som læser her på bloggen.

Fortsat god aften til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.