Så er det Patricks tur…

Patrick og Christopher op af trappen i Paris

Op af trappen i Paris hvor Patrick hjalp sin lillebror, Christopher

Lørdag afholder vi spisning i mit lokale beboerhus for nærmeste familie i forbindelse med at Patrick blev konfirmeret på kristi himmelfartsdagen (torsdag den 10. maj). Der skal lyde et stort tillykke herfra, og det er håbet, at det bliver en hyggelig lille familie-event.

Nu resterer kun Christopher, som tager turen næste år (i 2019). 🙂

Om under 4 måneder, så runder Patrick de 15 (10.09), og så begynder det altså at gå stærkt. Det føles jo slet ikke som om det var så længe siden vi kunne sige pænt goddag til den første søn på Holbæk sygehus, og meget ofte kommer man til at tænke over hvor relativ tid egentlig er.

Tankerne var dengang, i 2003, at 11. september kunne være en glædesdag for familien, for det var egentlig den dato det planlagte kejsersnit var lagt til. Patrick ville dog ud dagen før, og sådan blev det!

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Familie og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Så er det Patricks tur…

  1. Heidi Nielsen skriver:

    Helt afgjort en dejlig dag

Der er lukket for kommentarer.