Så er det Patricks tur…

Patrick og Christopher op af trappen i Paris
Op af trappen i Paris hvor Patrick hjalp sin lillebror, Christopher

Lørdag afholder vi spisning i mit lokale beboerhus for nærmeste familie i forbindelse med at Patrick blev konfirmeret på kristi himmelfartsdagen (torsdag den 10. maj). Der skal lyde et stort tillykke herfra, og det er håbet, at det bliver en hyggelig lille familie-event.

Nu resterer kun Christopher, som tager turen næste år (i 2019). 🙂

Om under 4 måneder, så runder Patrick de 15 (10.09), og så begynder det altså at gå stærkt. Det føles jo slet ikke som om det var så længe siden vi kunne sige pænt goddag til den første søn på Holbæk sygehus, og meget ofte kommer man til at tænke over hvor relativ tid egentlig er.

Tankerne var dengang, i 2003, at 11. september kunne være en glædesdag for familien, for det var egentlig den dato det planlagte kejsersnit var lagt til. Patrick ville dog ud dagen før, og sådan blev det!

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.