God ide at optimere sit budget midt i denne Corona-krise

Nu hvor vi er mange, der har mere tid på hånden, så kan det være en god ide, at få kigget på familiens budget midt i denne Corona-krise. Vi har alle en tendens til, at betale vores udgifter hver den 1., og så glemmer vi alt om disse poster indtil næste regning.

Dermed risikerer vi faktisk at gå glip af store besparelser, for der er sket en del på bl.a. mobilområdet – og måske kunne bredbåden og/eller udgiften til el også trænge til et eftersyn.

Bredbånd – låst i flere områder

Her i byen har vi tydeligvis et ret stærkt antennelaug. Der står Yousee på kabelforbindelsen i vægstikket, hvis du bor i en almen bolig. Sådan er det, og frem for, at bruge tid på dårligt (forhøjet) blodtryk, så kan man vælge at glæde sig til der en dag er en fiberservice, der bryder monopolet. 🙂

Til gengæld kan man så glæde sig over, at det ikke er sådan overalt i landet. Der er områder, hvor det står dig helt frit – og her kan det godt betale sig, at se sig ordentligt for.

Mobilabonnementet – udgiften der hurtigt løber op…

Måske kan DU spare penge på husstandens mobilabonnement(er)

Det er her mange familier kan spare en del penge! Mobilselskaberne lokker med diverse add-ons, og mange af dem får du ikke brugt alligevel, så du skal VIRKELIG se dig godt for, så du ikke bliver taget ved næsen.

Da Fullrate, som del af TDC-koncernen, kort efter jul 2019 valgte at ændre på sine kanalpakker, var jeg mildt sagt overrasket. Jeg kunne pludselig se frem til en dyrere tv-pakke for at bevare TV2 Zulu og TV2 News, mens jeg ‘gratis’ kunne få TV2 Charlie i stedet for de to førstnævnte kanaler. Det var jeg, mildt sagt, ikke tilfreds med – også selvom jeg senere blev glad nok for Charlie, fordi TV2 sender Lykkehjulet dér, men mit første spørgsmål, da jeg læste nyheden var: “Hvad tænker de på?”… 🙂

Din elaftale – måske også tid til et eftersyn?

Få styr på husstandens elaftale

Vi mennesker er vanedyr. Vi er så vant til, at der ‘bare er strøm i stikket’ når vi trykker på kontakten på væggen, og derfor er dette ofte et af de mest oversete elementer i et budget.

Mange har en forestilling om, at det er forbistret svært, at lave om på disse aftaler, og derfor er det måske især i denne tid, at man kan fordybe sig mere i emnet.

Snart påske – til tid familien

Så selvom det snart er påske, hvor der gerne skal være tid til familien, så kan det godt være, du alligevel her har fået lidt inspiration til at få kigget jeres egne forhold efter i sømmene. Det var i hvert fald formålet med artiklen.

Der kommer lige en artikel mere før Påsken, og alle læserne ønskes en rigtig god dag herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.