Sær fejl i WordPress

Jeg er nødt til at erkende, at der i går opstod en fejl, jeg simpelthen ikke kan gennemskue kilden til. I går var der to kommentarer på denne blog, som jeg besvarede helt uden problemer. Så skrev jeg et indlæg ovre på Judaica-bloggen, og her kunne en god ven fra Israel pludselig ikke kommentere. Samme version af WordPress, og kun et minimum af plugins, det ene til at beskytte mod spam (Akismet) samt en trafikstatistik-plugin (Visitors Traffic)…

Da jeg tidligere har oplevet, at det ved fejl på en enkelt blog kunne være, at det kun var softwaren som skulle gen-mountes og/eller temaet som drillede, undrede det mig noget, at fejlen påvirkede alle blogs. En fejl, som forårsagede, at alle kommentarer er væk, og ligeså alle kategorier.

Nu er det jo lidt af et puslespil, hvis man skulle ind og tjekke hver eneste tabel, og selv hvis man kunne finde fejlen, så er det højest usikkert om de 671 kommentarer, der rent faktisk var på denne blog gennem det årti, bloggen har eksisteret, kunne genoprettes.

Nålen i høstakken SKULLE findes!

Jeg ledte over alt. I fora m.v. Intet, og det fik mig til at mistænke en databasefejl – altså ikke noget, som har med WordPress at gøre, men derimod en fejl hos mit hosting bureau. Det skal jeg i hvert fald holde meget nøje øje med, for det er ikke holdbart, at kategoriseringen på 1500 indlæg forsvinder hver andet øjeblik!

Altså var det ikke dit net, der var fejl på, hvis du kom til en tom blog på familiedomænet. Så kan du have ramt de korte øjeblikke mens der var vedligeholdelse. Nu kører alt igen, men sikke en dag. Den slags håber man ikke gentager sig hver uge… 🙂

Fortsat god dag herfra til alle bloggens læsere – og beklager hvis du blev påvirket af enten en mistet kommentar eller at du ikke kunne læse med fra et link fra Twitter eller G+. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.