Så gik WordPress i beta 4 på WordPress 4.7 onsdag

wordpress-logoSå gik WordPress i beta 4 på WordPress 4.7 onsdag. Det går rigtig stærkt med WordPress-teamet. Hvad har den nye version så at byde på?

For min egen del er jeg spændt på det nye tema, Twenty Seventeen (2017), og muligheden for CSS-ændringer med live preview.

Som jeg tidligere har været inde på med WordPress, så er systemet fyldt med muligheder – både for brugeren, som kan lidt inden for kodning, men også for brugeren, som bare bruger peg og klik med musen. Noget for enhver smag, som man vel kalder det. 🙂

Jeg har aldrig kedet mig, når der er kommet en ny version af WordPress på gaden, og det er det som gør blogningen sjovt. Der kommer hele tiden nye features, og implementeringen af medier er ikke længere kun fotos, men det lader også til, video får en rolle i den nye version.

De fleste af os har nok brugt embed-funktionen fra f.eks. YouTube, og derefter kopieret en bid kode, som så kunne indsættes mellem Center-tags, og så kørte musikken. Hvordan tingene kommer til at fungere kan læseren selv gøre sig bekendt med via linket foroven.

Fortsat god weekend herfra. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i WordPress og tagget . Bogmærk permalinket.