Terrorism Close Calls på Netflix

Det var en yderst spændende serie, jeg fandt på Netflix. Terrorism Close Calls fortæller historierne om afværgede terror-aktioner, og det er spændende at høre om, fordi det fortæller en hel del om måden man tjekker/overvåger terrorister.

Læs resten
Udgivet i tv-serier | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Spændende mini-serie på DR

I aftes blev første afsnit af mini-serien Jøde sendt på DR2. Det var faktisk ganske opmuntrende, at høre, at selvom antisemitismen i Europa er i stigning, så er antallet – opgjort af det mosaiske trossamfund selv – faktisk FALDET her i landet.

Læs resten

Udgivet i tv-serier | Tagget , , | Skriv en kommentar

Det er bevidst, at Facebook ikke frasorterer hadefulde indlæg – bare folk tror på det…

Zuckerberg-citat fra TV2 online.

Citat fra artiklen på TV2 online

Det er bevidst, at Facebook ikke frasorterer hadefulde indlæg – bare folk tror på det… Det fremgår af en artikel på TV2 Online fra i aftes. Lad det være sagt med det samme: man får ikke vendt skuden Facebook uanset hvor meget man skriver om det! Det erkendte jeg for længst, da jeg selv forlod Facebook. Dog er det skuffende, at Zuckerberg ikke erkender sit sociale ansvar som chef for verdens største såkaldt sociale netværk.

Læs resten

Udgivet i SoMe | Tagget , , | En kommentar

Den umulige fred

Når det gælder Mellemøsten, så er der en MEGET vigtig lektion, mange ikke forstår. Når danske politikere søger at score billige points i pressen og på Twitter med deres harcellering imod Israel ifm urolighederne i går på Gazastriben, da USA indviede deres ambassade i Jerusalem, så glemmer de nuanceringerne.

Læs resten

Udgivet i Ikke-kategoriseret | 5 kommentarer

Vigtig viden om Israel og Mellemøsten

Jeg vil i dag godt komme med en anbefaling af The Missing Link, hvor Cyril Malka – der sammen med sin hustru, Britt Malka, er bosiddende i Haifa i Israel – deler viden om Israel og mellemøsten vi ikke har adgang til heroppe i det nordlige Europa. Dels er der ret åbenlyst den sproglige barriere for mange af os, men samtidig er der rigtig mange ting, som ikke bliver fortalt når vi en sjælden gang får en kort opridsning på enten TV2 eller DR.

Læs resten

Udgivet i Ikke-kategoriseret | En kommentar

Interessant udvikling i Spanien

Det var særdeles interessant at se nyhederne her til morgen, for der er sket en meget spændende udvikling i Spanien. Faktisk er der sket noget INGEN troede var muligt.

Læs resten

Udgivet i Ikke-kategoriseret | Skriv en kommentar

Spændende gratis kursus om antisemitisme

Jeg er nu gået i gang med uge to ud af seks på et nyt gratis kursus med titlen Antisemitism – From Its Origins to the Present hos Yad Vashem. Det tages online, så du kan følge med hjemme fra din egen stue.

Læs resten

Udgivet i Ikke-kategoriseret | Skriv en kommentar

Omskæringsdebatten – lidt flere detaljer om demokratiet…

Nu er nyheden om borgerforslaget mod omskæring kommet til udenlandsk presse, hvilket blandt andet kan læses på The Times of Israel. Nu KUNNE man tro, at det var et forslag, der var bred enighed om, når man KUN lytter til de mest højtråbende om emnet. Jeg har behandlet emnet på den politiske blog helt tilbage til 27. februar 2016 i artiklen med titlen Omskæring – en pseudodiskussion. Hvis ikke du har læst dén artikel, vil jeg varmt anbefale dig at gøre det, for særligt den ene kommentar fra en læser viste noget af det, som en del argumenterer med, nemlig varm luft…

Læs resten

Udgivet i Ikke-kategoriseret | Skriv en kommentar

Vigtig forklaring om Israel fra Dr Mordechai Kedar

Jeg fandt her til morgen denne vigtige forklaring om Israel fra Dr Mordechai Kedar, som jeg fandt særdeles interessant – og bestemt værd at dele, når nu han på sin hjemmeside opmuntrer til deling.

Læs resten

Udgivet i Ikke-kategoriseret | Skriv en kommentar

Bagom løgnene om Holocaust-fornægtere

Som faste læsere af mine blogs vil vide, så er jeg vild med TED talks – taler fra eksperter, som på mange områder fortæller noget interessant på letforståeligt engelsk. Det gælder på mange områder lige fra IT, cybersikkerhed, politik, historie m.v.

Læs resten

Udgivet i Ikke-kategoriseret | Skriv en kommentar