Første måned allerede gået…

Det går simpelthen så ganske stærkt med det nye år, 2018. Første måned er allerede gået, og vi tager fat på årets korteste måned, februar. 28 dage, som officielt set er årets sidste vintermåned.

Vi kunne lørdag den 27. januar alle glæde os over årets hidtil bedste nyhed. Her tænker jeg naturligvis på Caroline Wozniacki, som vandt finalen i Melbourne Australia Open i en knap 3 timer lang kamp mod rumænske Simona Halep. Det sikrede BÅDE den første Grand Slam-sejr, og en placering helt i front på verdensranglisten. Det kan bare ikke blive bedre end det, vel? 🙂

Dansk tennis vil stensikkert kunne mærke effekten af denne fantastiske indsats. Miss Sunshine inspirerer mange unge drenge og piger til at fange sportsånden.

I gamle dage – ja, da jeg var ung – kunne man ikke leve af at dyrke sport. Dengang var det en deltidsbeskæftigelse, og i dét lys er vilkårene for sportsudøvere helt afgjort blevet bedre. Naturligvis godt hjulpet på vej af sponsorer, for i dag er en væsentlig faktor også den eksponering, som virksomheder opnår ved at være sponsorer for nye talenter…

Januar bød på årets første læserbrev, som udkom i seneste nummer af Weekendavisen i sektionen Bøger, hvor jeg skrev følgende:

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.