To gode kineser-restauranter i byen

Vi lavede et lille eksperiment i denne weekend. Jeg havde, som du kunne læse af fredagens indlæg besøg af de dejlige guldklumper, og både fredag og lørdag havde vi faktisk lyst til ris. Børnene får det ikke så tit derhjemme, og de var nysgerrige først i forhold til den ene kineser-restaurant der ligger over for Føtex her i Kalundborg. Den hedder Sheng Hua, og har hjemmesiden www.shenghua.dk. Vi valgte buffet til alle med store sodavand, og endte med en regning på 748,-. Maden er rigtig lækker, og særligt fangede sushi-delen datterens interesse, men desværre var ungerne ikke helt så vilde med at desserten ikke bød på is. Dog var de vilde med frugter og vanillecreme, så mon ikke det gik? 🙂

Om lørdagen prøvede vi den anden kineser-restaurant som hedder Yang Guan, og ligger ved hjørnet mellem Kontoret og BR. De har hjemmesiden http://yangguan.dk/. En noget mindre restarant, men mindst lige så lækker mad. Her var is-delen på plads, og absolut en rigtig imponerende Pekingsuppe. Den er en del af buffeten, og det er gratis at sige pænt “Ja tak” til tilbuddet om suppe. Børnene bed mærke i, at nogle andre gæster bare havde svaret “Nej”, og ikke “Nej tak” til tilbuddet om suppe, så de små har lært lidt af de gange vi har forsøgt at give dem lidt kultur… 🙂

Til store selskaber vil det være naturligt at vælge Sheng Hua pga størrelsen på restauranten, men jeg vil sige, at eftersom regningen her kun landede på 536,-, så vil der for rigtig mange være tale om god value for Money ved at vælge Yang Guan. Du får rigtig meget for pengene, og selvom begge steder har sine fordele, så er der ingen tvivl om, at kalundborgenserne er heldige, for er der ikke plads det ene sted, kan man lynhurtigt gå fra det ene sted til det andet, og begge steder er betjeningen og maden helt i top.

En god oplevelse som sagt, og du kan godt glæde dig hvis du besøger enten Sheng Hua eller Yang Guan.

 

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.