Glædelig Jul til alle

Alle bloggens læsere ønskes en rigtig Glædelig Jul. Jeg håber alle har fået god inspiration både her på bloggen i løbet af året, men bestemt også ovre på Julekalenderen for alle.

Ovre på den politiske blog er der også udsigt til juleferie. Næste møde i Folketingssalen er den 13. januar 2015 efter en ophedet debat, hvor regeringspartierne og Enhedslisten tydeligt var irriterede over, at den blå blok ikke bare pr. definition ville stemme for de stramninger man havde præsenteret i L72.

I sig selv en spændende debat, som jeg havde optaget fra kanal 95 – Folketingskanalen på mit tv – men som desværre ikke bød på ret meget nyt…

Herfra skal også lyde ønsket om en rigtig god weekend her op til julen. Hyg jer nu i familien, og nyd at julefreden er ved at sænke sig over landet, og sørg for at følge med efterhånden som de sidste låger i julekalenderen åbnes.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.