Den nye tennis-sæson starter snart

Caroline Wozniacki

Billede af Caroline Wozniacki fra Wikipedia

Mens vi her i Danmark er begyndt at glæde os til juleferien, så skal det siges, at den nye tennis-sæson snart starter med New Zealand og Australien. Som faste læsere vil vide, så er jeg stor fan af sporten, og især hvordan det går med vores egen Miss Sunshine, Caroline Wozniacki.

Jeg kunne ikke, mens dette skrives, se hendes kommende plan, og derfor er det uvist hvilke turneringer hun skal med i.

Vi kan imidlertid glæde os over, at 2016 bød på 2 sejre, 2 semifinaler og 2 kvartfinaler. 2017 bød ligeledes på 2 sejre, 6 finaler og 6 kvartfinaler. 2017 var med andre ord et endnu bedre år, hvor det kun var småfejl, der holdt hende fra mindst 2 af sejrene. Til gengæld var både Tokyo og Singapore store sejre, som lover godt for sæsonen 2018.

Der var en del overraskelser, herunder især Jelena Ostapenko, som virkelig gav den gas – og Pliskova-søstrene bød også på god og spændende tennis. Hvordan vil det mon gå med Serena Williams efter hun fik barn tidligere i år? Der er mange sjove ting at følge med i på tennisarenaen.

Angelique Kerber, Kiki Mladenovic og ikke mindst Alize Cornet er også navne, der har en del at byde på.

Det bliver en spændende sæson at følge. 🙂

Glædelig jul til alle de faste læsere her på bloggen.

Leave a Response