Endnu større Jackpot i aften

En førstepræmie, der et par uger har ligget på det højest mulige beløb, 570 gode danske millioner, og nu også en andenpræmiepulje på 126 mio. Det er dælme mange penge! 🙂

Som jeg skrev sidste uge, skal man ikke lade sig lokke til at spille, men hold da helt ferie hvor er der dog to mennesker der bliver glade. Både han/hun der får 5+2 og vedkommende der får 5+1 rigtige tal.

Jeg kiggede i går, efter en samtale, på min pensionsordning, og kunne se, at der sidste år var et afkast på 4,6% – og allerede ved 120 mio giver det knap 6 mio i afkast på et år. Du kan ganske enkelt ikke bruge så mange penge, medmindre du har et alvorligt luksusproblem. 🙂

Anyway, herfra skal lyde et varmt ønske om en rigtig god weekend til alle. Selvom bladene falder af træerne nu, så er det tid til at glæde sig over, at vi trods alt fik en god og lang sommer. Der er et par uger til vi går over til vintertid – og jeg skal nok skrive et indlæg når vi kommer nærmere, så du husker at få sat urene tilbage på de enheder, som ikke gør dette automatisk…

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.