Kulden rammer – ny vinterjakke

Det var et særdeles hyggeligt besøg hos søsteren og svogeren – med besøg af niecerne undervejs i weekenden i anledning af min søsters 42 års fødselsdag lørdag. Her blev vi inspireret af lidt søgning efter en ny vinterjakke efter jeg forrige år måtte kassere den vinterjakke, som havde en del år på bagen. Et af de danske outlets-selskaber havde en vinterjakke i min størrelse, og jeg fik fat på den allersidste til den helt rigtige pris. 346 inkl. porto kan vist ikke gøres meget bedre, vel? 🙂

Det var afgjort en god ting, for jeg fik åbenbart en del kulde under ventetiden mellem tog og bus på vejen hjem i går. I hvert fald gik det lige i maven, og gav en gang roskildesyge.

Det sætter ordsproget “shit happens” under et nyt lys…

Faste læsere vil nok for længst have bemærket, at jeg er optimist af natur. Selv i en smule modgang, kan man lige så godt tage tingene med et smil. Dét motto og livssyn har hjulpet i rigtig mange sammenhænge.

Vi mennesker KAN langt mere end vi selv tror, og man skal aldrig lade sig slå ud af små ting her i livet.

Flertallet kalder det ‘positiv psykologi’ mens skeptikere ofte opfatter dette som enten ‘new age’ eller lalleglad.

Tænk lige over det. Mon ikke skeptikernes syn på det at være positiv KUNNE skyldes, at de selv lever i en meget negativt vinklet tilværelse, hvor de måske søger efter hullerne i osten?

Man skal ikke have læst ret mange bøger før man opdager, at positive mennesker lever længere. Selv de få, som ikke lever længere end landsgennemsnittet har i hvert fald også et liv, hvor de får mere GLÆDE ud af dagene. Der skal LANGT MERE TIL, før de bliver slået ud. Det skyldes, at vores hjerner programmeres af den måde vi håndterer udfordringer.

Se på din egen omgangskreds. De folk, som generelt er mere positive, kan se guldet midt i regnen. Det bliver nemmere at tænke positivt og være mere pro-aktiv i eget liv, når først det er en indgroet vane, at man ikke giver plads til negative vibrationer…

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

Leave a Response