Nu vil vi godt have forår

Jeg generer vist ingen hvis jeg påstår vi gerne vil have forår. Ikke bare solskin, men også varme. Nu har vi smagt på det skandinaviske vejr længe nok. Faktisk så længe at jeg godt kunne forestille mig, at afbudsrejser er i høj kurs for dem som tør tage en udfordring.

Jeg har et par tip til dig når du sætter dig foran computeren for at finde en afbudsrejse:

  • Hvis du er i forhold så afklar hvor meget ferie I har til gode, så I kan se om I leder efter 1 eller 2 uger…
  • Vær åben over for alle destinationer. Der er meget at spare ved at vælge Alanya selvom I måske normalt foretrækker Gran Canaria
  • Vær ikke bange for at tage uspecificeret hotel. Der er faktisk en del positive overraskelser til en god pris.

Det er især det sidste punkt der skræmmer nogle, men jeg har læst mig til, at en del mennesker faktisk har fået et langt bedre hotel ud af at vælge uspecificeret ift det hotel de ‘normalt’ ville have booket sig ind på. Desuden er det jo oplevelser de fleste vil have, så værelset er det mindst vigtige. Dengang jeg med ex-konen var nede ved Retymnon på Kreta var der øsende regnvejr i en uge i oktober. Dem er der traditionelt to af i den måned, og vi ramte dengang en af de skæve uger…. Men der blev spillet en del kort og spist god mad alligevel.

Formålet med ferie er nemlig at koble af – og så allerhelst nyde varmen.

Her er lidt inspiration:

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.