Hvis du kommer forbi Tønder her før jul…

Her op til jul, så kan det godt anbefales, at besøge Det gamle apotek, hvis du kommer forbi Tønder, for der er virkelig juletema på opleveren, når du oplever dette sted. Som I alle ved, så har jeg jo i flere år skrevet Julekalenderen for alle, så det falder jo fint i hak at inspirere jer, kære læsere, med lidt julestemning.

Jeg blev faktisk selv lidt imponeret, da jeg så det for et årti siden ifm min søster boede i Højer. Det er lidt morsomt at gå i sommerperioden og så se på juleting. 🙂

Næsten uanset hvor længe du har gået og samlet julepynt, så vil der altid være noget, du mangler – og her kan 1200 kvm. i hvert fald give en del inspiration.

Rigtig god fornøjelse – og god dag til alle. 🙂

2 Responses to “Hvis du kommer forbi Tønder her før jul…”

  1. Heidi Nielsen siger:

    Faktisk er Tønder en by som gør vildt meget for julehygge både for børn og barnlige sjæle hele december er byen pyntet meget hyggeligt op der er små boder og fra flere steder kommer den skønneste duft af brændte mandler kanel osv de laver en masse underholdning og har i det hele taget valgt at genskabe den gamle julehygge fra jul i Gammelby man kan også komme i hestevogn osv man bør ikke snyde sig selv for den oplevelse . På internettet plejer de at offentliggøre et program der fortæller om de større arrangementer . Lige som bager gerne giver en smagsprøve på de berømte fedt kager knoben nusse nødder . Julen er traditionerne og familie hyggens tid og i Tønder formår man at sætte en ære i disse ting og nej det handler ikke blot om profit da de laver mange af tingene så det er gratis for dig og er man så lige et smut derovre kan man jo krydse grænsen efter julegodter med videre og elsker man julens belysning er Tyskland en sand mester i meget af det

  2. Tak for din kommentar. 🙂
    Ja, og jeg kom faktisk i tanke om at dele efter Mille var flyttet over til Sønderjylland. Hendes svigerinde (mandens søster) var glad for julepynt, og så delte jeg stedet via Instagram. Det viste sig, at hun godt kendte stedet, men så fik jeg den geniale tanke at dele med bloggens læsere, og her kan folk så også drage nytte af din gode kommentar.
    God dag herfra.

Leave a Response