Genfind kontrollen over dine penge

Bloggen Genfind kontrollen over dine penge (som også har en engelsk søster-blog med titlen “Become Financially Free Again“) er en videreførelse af TV3’s program Luksusfælden. Det er blevet til 23 indlæg på dansk og 19 artikler på engelsk indtil videre. Bloggen vil i 2012 blive boostet med en hel del flere artikler, for det er tydeligvis et område hvor mange ikke kan genfinde kontrollen, desværre.

Bloggen blev startet i en vis frustration over de mange mennesker som påvirker ens tilværelse med deres manglende kontrol over finanserne. Det er både set i nærmeste omgangskreds, men desværre også blandt det jeg troede jeg kunne kalde venner. Jodle Birges sang om “Rigtige venner” har vist sig så ganske sand i denne forbindelse, og jeg må desværre også erkende, at alderen gør én mere kynisk end jeg kunne have ønsket.

Den bedste vej til at miste venner er at låne dem penge.

Læs lige dette igen, for som de fleste andre er vi opdraget til at tro på hinanden. Så det jeg skrev var: Den bedste vej til at miste venner er at låne dem penge.

Det handler nemlig ikke spor om hvorvidt vi befinder os i en krise eller ej. Det handler om at administrere det vi har på bedste vis. Du har kun den indtægt du har, og du har de udgifter du har. Hvis tallene er røde sidst på måneden, så skal der tages action. Ikke noget med at udsætte til næste måned, eller “bare lige trække lidt på Dankortet”… Voksne mennesker tager ansvar for deres økonomi – og med denne blog har du simpelthen ingen undskyldninger for at påstå det ikke lader sig gøre.

Hvis du ikke kender TV3’s program Luksusfælden, så kan du finde flere oplysninger her: http://tv3.dk/luksus.

God fornøjelse med at genfinde kontrollen over dine penge… 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.