Hvis du kommer forbi Tønder her før jul…

Her op til jul, så kan det godt anbefales, at besøge Det gamle apotek, hvis du kommer forbi Tønder, for der er virkelig juletema på opleveren, når du oplever dette sted. Som I alle ved, så har jeg jo i flere år skrevet Julekalenderen for alle, så det falder jo fint i hak at inspirere jer, kære læsere, med lidt julestemning.

Jeg blev faktisk selv lidt imponeret, da jeg så det for et årti siden ifm min søster boede i Højer. Det er lidt morsomt at gå i sommerperioden og så se på juleting. 🙂

Næsten uanset hvor længe du har gået og samlet julepynt, så vil der altid være noget, du mangler – og her kan 1200 kvm. i hvert fald give en del inspiration.

Rigtig god fornøjelse – og god dag til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.