Super oplevelse på Strandkroen i Marielyst

Søndag var vi ude og spise på Strandkroen. Larsens havde lukket, og vi var sultne. Tina kendte Strandkroen i forvejen, og jeg må give hende ret i, at det var en fantastisk oplevelse.

Deres dagens ret var en planksteak som hakkedreng med kartoffelmos og grønt som var yderst delikat med champignonsaucen. Desserten med den såkaldte kagetallerken med is, kage og frugt var en helt unik smagsoplevelse. Jeg kaldte den “orgasme på et fad“, og må sige, at jeg hidtil har oplevet mange desserter – både fra min tid med tillidsmandsarbejde og kurser på LO-skolen i Helsingør, men også på diverse restauranter gennem årene. Dén kagetallerken var lige så englene sang.

Hvis du også gerne vil prøve noget rigtig godt, så kan jeg varmt anbefale Strandkroen i Marielyst. De har også en side på Facebook, som du kan finde her: https://www.facebook.com/strandkroen.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.