Super oplevelse på Strandkroen i Marielyst

Søndag var vi ude og spise på Strandkroen. Larsens havde lukket, og vi var sultne. Tina kendte Strandkroen i forvejen, og jeg må give hende ret i, at det var en fantastisk oplevelse.

Deres dagens ret var en planksteak som hakkedreng med kartoffelmos og grønt som var yderst delikat med champignonsaucen. Desserten med den såkaldte kagetallerken med is, kage og frugt var en helt unik smagsoplevelse. Jeg kaldte den “orgasme på et fad“, og må sige, at jeg hidtil har oplevet mange desserter – både fra min tid med tillidsmandsarbejde og kurser på LO-skolen i Helsingør, men også på diverse restauranter gennem årene. Dén kagetallerken var lige så englene sang.

Hvis du også gerne vil prøve noget rigtig godt, så kan jeg varmt anbefale Strandkroen i Marielyst. De har også en side på Facebook, som du kan finde her: https://www.facebook.com/strandkroen.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.