Evner vi den sunde debat her i landet?

Her til morgen stillede Go’morgen Danmark et rigtig godt spørgsmål på Facebook angående forældres pasning af børn i ferier. Du kan se spørgsmålet her:

Skærmdump af Go'morgen Danmarks spørgsmål på Facebook

Jeg lavede faktisk et videocast om emnet som jeg gerne vil dele med jer, men før jeg deler dette vil jeg også nævne jeg ikke var den eneste der reagerede på tonen i visse deltageres indlæg, for der var også denne geniale kommentar hvor en Facebook-bruger inddrog CallMes seneste kampagne “Tal ordentligt – det koster ikke noget”, som kan ses her:

Her er hvad en anden FB-bruger tænkte om tonen i debatter

Og så kommer vi til mit videocast som netop, ligesom Søren, lægger op til vi skal lære af den slags debatter:

Vi kan ALLE lære en pænere debatform her i landet, og jeg håber alle kan få gavn af dette, og måske huske princippet næste gang der kommer en debat hvor DU kan bevare et sundt blodtryk ved at anerkende, at vi KAN være enige om at være uenige.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.