Kommentarer virker – lidt SEO-viden før weekenden

Kommentarer virker, og du får i dag lidt SEO-viden før weekenden, for der er mange, som tydeligvis har misforstået HVORFOR det er fornuftigt at skrive kommentarer på andres blogs. Rent SEO-mæssigt hører man mange tale om Nofollow i forhold til Dofollow. Nofollow er ikke et forbud imod at en søgemaskine kigger på dit link, men alene et tag, som fortæller, at webside-ejeren ikke ‘anbefaler’ linket.

Det langhårede handler blandt andet om ikke at ‘miste’ linkjuice, pagerank m.v. Hvis du vil vide mere om dét emne, så skal du nok over på min blog SEO for begyndere, hvor du også kan downloade min gratis e-bog SEO for ALLE, hvor jeg samlede mange af artiklerne i én e-bog i PDF-formatet, så du kan få en hurtig forståelse af emnet.

Selvom e-bogen har nogle år på bagen, kan du alligevel hente noget grundviden om emnet, og så kan du selv afgøre om du har brug for mere viden på området… 🙂

Anyway, der er flere ting i det at skrive kommentarer, for ét er søgemaskinerne, men det giver også rigtig god mening at få profileret sit navn. Når du besøger en mere kendt blogger inden for din niche, så har du chancen for at få folks opmærksomhed, hvis du bruger de fem minutter det tager, at skrive en god kommentar, som også kan tiltrække organisk trafikaltså at RIGTIGE mennesker bliver nysgerrige, og besøger din blog, fordi du skrev noget værdifuldt og fornuftigt.

Jeg gider ikke komme med gentagelser, så hvis du er i tvivl om hvorfor det virker, så må du over på bloggen om SEO, men jeg kan bekræfte, at tiden ikke er spildt, når du skriver kommentarer lidt hist og her, og jeg HAR gentagne gange inviteret til, at folk gør det samme her på bloggen. Dén invitation bestemmer folk selv om de tager imod… 🙂

God weekend til alle.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.