Det har en betydning for din blog hvem du pinger

trafikoversigt fra bloggen efter revideret pinglisteI dag vil jeg lige skrive et par ord om et meget vigtigt emne: hvem du pinger, når der er nye indlæg på din WordPress blog. Hvis du har kigget på din menu Indstillinger, så har du et punkt der hedder Skrivning, og nederst på den side er der et felt hvor du kan se hvilke steder du pinger, når der er nyt på bloggen.

Det har givet en væsentlig effekt, at jeg fandt en god pingliste online, og jeg er fortsat i gang med at undersøge om der måtte være endnu flere jeg burde have med, men indtil videre kan du med fordel inkludere dem jeg fandt i artiklen WordPress Ping List: Ultimate Resource for Fast Indexing in 2018.

Hvorfor deler jeg så dette? Jeg kunne jo bare lade være, men her har jeg den indstilling, at jeg meget gerne deler de ting jeg finder online til gavn for jer, kære læsere, hvoraf enkelte af jer måske også overvejer, at begynde at blogge. Det var en af grundene til, at jeg skrev mini-serien om at starte sin egen blog.

Jo mere vi deler med hinanden, jo bedre går det for os alle. Det er da rart at vide, at du altid kan komme tilbage hertil og hente direkte svar på de spørgsmål du sidder og stiller om det at blogge, ikke sandt?

Her står weekenden på besøg fra ungerne, så jeg vil allerede nu ønske alle en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.