Talen til Mette og Alex’ bryllup

Kære Mette og Alex

Så er det i dag, at I siger ja til hinanden i kirken, og det bliver jo spændende at se om I begge husker at give det rigtige svar. Starten på et nyt liv som rette ægtefolk at være. Hvor er det dog konservativt, traditionelt, ‘normalt’ og præcis som alle andre gør det! Og alligevel er ingen i tvivl om, at I vil formå, at gøre det på jeres helt egen måde. 🙂

Mange forelsker sig, en del forloves, færre bliver gift – og en hel del bliver skilt igen.

Da jeg ved, at I er store fans af stand-up, så vil jeg lige smide joken på bordet, at en vielse kun er en skilsmisse der ikke er færdigbehandlet. 🙂

Det håber vi naturligvis ikke i jeres tilfælde. I er et rigtig godt match – og det har sandelig været en stor fornøjelse at lære din mand at kende som et fornuftigt ungt menneske med hjertet på rette sted. Det kan sg* ikke gå helt galt, når indstillingen er så god som den er.

Når man tænker tilbage kan det jo ikke undgås, at din fødsel altid vil blive husket, Mette. Dengang blev jeg ramt af en meningokok-meningitis, og det kan nok være, at I er flere, der mistænker, det KUNNE være derfor jeres onkel aldrig har været helt normal. Det skal vi IKKE snakke om i dag! 🙂

Nej. Det skal vi ikke…

Når man betænker hvor mange karriereveje du havde overvejet, herunder advokat og psykolog, så er det alligevel en stor glæde, at se, at du trives med Sosu-valget. Man kan næsten ikke blive stoltere end når du så vinder titlen DM i Skills i 2016, og får lejlighed til at trykke Lille Lars i hånden sammen med din kollega, Olivia. Et meget specielt øjeblik, og ingen af os er i dag i tvivl om, at du også havde taget europamesterskabet, hvis man havde valgt dig til at repræsentere landet. Det er alt sammen fortid, men dog værd at huske, for ingen er i tvivl om, at du færdes som en fisk i vandet når det gælder omsorgen for andre mennesker.

Kære Alex, et liv med Mette kunne man spøgefuldt sige var som at tilmelde sig Frømandskorpset eller Navy Seals (som min favoritfilm G I Jane er baseret på). Det er et liv i overhalingsbanen, og der skal engang imellem trækkes i håndbremsen for ikke at få FOR meget fart på skuden… 🙂

Din snusfornuft skal nok være et godt indspark, og derfor ønskes god vind herfra med de bedste og varmeste ønsker for fremtiden foran jer. I fortjener kun det bedste, og vi ser frem til den gode fest efter kirken, og at følge jer i et langt liv forude med de glæder og overraskelser som livet vil byde på. Hold skruen i vandet – så skal det hele nok gå!

[Skrevet tirsdag i positiv forventning om, at WordPress sørger for at udgive lørdag kl. 14:55]

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.